Здравейте, Имам намерия да направя 500 дка насаждения с орехи, които да са биологично производство.Мога ли да кандидатствам за подпомагане и Вие можете ли да ми подготвите документите ?

Здравейте,

Вие може да кандидатствате по мярка 121 „Модернизация на земеделските стопанства” за изграждането на 500 дка орехови насаждения и също така ако имате желание, може да си закупите и трактор с прикачен инвентар за обработка на площите. Да можем да подготвим необходимите документи за кандидатстване.

Често задавани въпроси

Имам наследствена гора . Искам да я засадя с топола. Мога ли да кандидатствам за европрйски средства по Подмярка 8.6

Искам да питам ако нямам гора мога ли да кандидатствам за субсидия и с тях да закупя гора и оборудване? Ако не ако за гора от 100 декара каква субсидия мога да взема?

Имам наследствена гора . Искам да я засадя с топола. Мога ли да кандидатствам за европрйски средства по Подмярка 8.6

Здравейте!Може ли да ми изготвите проект за кандидатстване по мярка 6.1 ? Каква информация Ви е нужна за целта и на каква цена ще го направите? Очаквам отговора Ви и благодаря предварително!

Здравейте,

 

Оставете телефон за връзка и ще се свържем с Вас.

Здравейте , има ли някаква отворена програма за преработка на дървесина и производство на евро палета?

Здравейте, предстои прием по подмярка 8.6, където ще може да се кандидатства за преработка на първична дървесина и производство на евро палета. Ако желаете може да оставите телефон за връзка  за повече информация.

 

Десислав Трончев