Консултантски услуги

 

ДВТ ЕООД осигурява специализирана помощ при кандидатстване по различните мeрки на Програмата за развитие на селските райони, Оперативна програма за повишаване на конкурентоспособността и останалите програми за финансиране, която включва:

 

  • Актуална информация относно изискванията и процедурите по кандидатстване
  • Анализ на състоянието на фирмата-кандидат в съответствие с изискванията на конкретната мярка по програмата
  • Изготвяне на бизнес планове, според общоустановените нормативни изисквания
  • Помощ при подготовка и подаване на документите
  • Помощ при намиране на инвестиционно финансиране
  • Представляване на кандидатите пред органите на съответната програма и съдействие по време на цялата процедура - от изготвянето на проекта до неговото одобрение и изплащане на финансовата помощ.

Често задавани въпроси

Искам да питам ако нямам гора мога ли да кандидатствам за субсидия и с тях да закупя гора и оборудване? Ако не ако за гора от 100 декара каква субсидия мога да взема?

Имам наследствена гора . Искам да я засадя с топола. Мога ли да кандидатствам за европрйски средства по Подмярка 8.6

Здравейте!Може ли да ми изготвите проект за кандидатстване по мярка 6.1 ? Каква информация Ви е нужна за целта и на каква цена ще го направите? Очаквам отговора Ви и благодаря предварително!

Здравейте,

 

Оставете телефон за връзка и ще се свържем с Вас.

Здравейте , има ли някаква отворена програма за преработка на дървесина и производство на евро палета?

Здравейте, предстои прием по подмярка 8.6, където ще може да се кандидатства за преработка на първична дървесина и производство на евро палета. Ако желаете може да оставите телефон за връзка  за повече информация.

 

Десислав Трончев

Здравейте, имам желание да изградя фабрика за преработка на пелети. Ще има ли възможност да се кандидатства по програмата за развитие на селските райони през настоящия програмен период? От това дето разбрах предходния е могло по мярка 123 но не мога да разбера дали и сега е допустимо и по коя мярка и дали е вашата фирма би се ангажирала в изготвяне на проекта?

Здравейте, 

 

Извинявам се за бавния отговор, но подготвяме проекти и сме го пропуснали. При стария програмен период за пелети и дървопреработка ще се кандидатсваше по мярка 123. В новия програмен период за инвестиции свързани с пелети ще се кандидатства по мярка 8.6. Ако решите сме на разположение за консултации и съвместна работа.

 

Десислав Трончев