За нас

Ние сме екип от млади, амбицирани и мотивирани, високо квалифицирани специалисти. Ние вярваме в персоналното отношение и силната връзка с нашите клиенти, защото знаем, че само така можем да предоставим услуги от най-високо качество. А това е и нашата цел !!!

Дейността ни е съобразена с всички изисквания на Българското законодотелство, уреждаща съответната стопанска дейност от областта на счетоводството, данъци и осигуряване.

Приоритет в нашата работа са индивидуалните изисквания на всеки клиент.Нашите услуги са съобразени с динамично променящата се нормативна база. Ние намираме оптимално решение между клиент и държавната администрация.Ние ще Ви помогнем да решите проблемите, с които се сблъсквате в ежедневната работа.

Нашата основна цел е да предложим на клиентите си качествено счетоводно обслужване, компетентни консултации по счетоводни въпроси касаещи данъчното законодателство, трудово-правните и осигурителни отношения, както и консултирането и изготвянето на документи за кандидатстване по "Програма за развитието на селските райони" на достъпни цени.

Своевременно информиране от наша страна за промени в данъчната, счетоводната и осигурителната нормативна база и осъществяване на практическото им приложение

Предлагаме Ви коректен договор за счетоводно обслужване с перфектна защита на Вашите интереси.

Асоциацията на Специализираните счетоводни предприятия

От месец Декември 2014г. фирмата e приета за член на Асоциацията на Специализираните
Счетоводни Предприятия. Критерии за членство в АССП са фирмата да извършва дейност като специализирано счетоводно и/или одиторско предприятие, ръководителите на счетоводното предприятие да имат чисто съдебно минало, да приемат Устава на АССП и Етичния кодекс на Международната федерация на счетоводителите (IFAC).
С приемането ни за членове на АССП ние гарантираме на нашите клиенти съвестно и коректно отношение, тъй като се приобщаваме към счетоводните предприятия, споделящи висок професионален морал и принципи . 

 

Българска Асоциация на Консултантите по Европейски Програми - БАКЕП

 

От 20.08.2015г. фирма ДВТ е член на Българска асоциация на консултантите по европейски проекти - БАКЕП. 

Фирма ДВТ ЕООД съдейства за изготвянето на доклади за енергийна ефективност.

Често задавани въпроси

Здравейте!Може ли да ми изготвите проект за кандидатстване по мярка 6.1 ? Каква информация Ви е нужна за целта и на каква цена ще го направите? Очаквам отговора Ви и благодаря предварително!

Здравейте,

 

Оставете телефон за връзка и ще се свържем с Вас.

Здравейте , има ли някаква отворена програма за преработка на дървесина и производство на евро палета?

Здравейте, предстои прием по подмярка 8.6, където ще може да се кандидатства за преработка на първична дървесина и производство на евро палета. Ако желаете може да оставите телефон за връзка  за повече информация.

 

Десислав Трончев

Здравейте, имам желание да изградя фабрика за преработка на пелети. Ще има ли възможност да се кандидатства по програмата за развитие на селските райони през настоящия програмен период? От това дето разбрах предходния е могло по мярка 123 но не мога да разбера дали и сега е допустимо и по коя мярка и дали е вашата фирма би се ангажирала в изготвяне на проекта?

Здравейте, 

 

Извинявам се за бавния отговор, но подготвяме проекти и сме го пропуснали. При стария програмен период за пелети и дървопреработка ще се кандидатсваше по мярка 123. В новия програмен период за инвестиции свързани с пелети ще се кандидатства по мярка 8.6. Ако решите сме на разположение за консултации и съвместна работа.

 

Десислав Трончев

zdravei te moga li da kandidactvam zemqta mi e zaqvena za sledvashtata stopanska godina a sega e v vladenie na predishniq arendator koito e do kraq na septemvri imali vazmojnost da q polu4a po rano tai kato veche e ojanata blagodarq predvaritelno

Здравейте, 

 

След като Вие ще ползвате земята следващата стопанска година а сега се ползва от друг, няма как да кандидатствате сега.

 

Десислав Трончев

жена ми се регистрира през март и е показала 33% доход от земеделска дейност, със 5декара градински домати може ли да кандидатства по 6.3

Здравейте господин Желязков, 

 

Ще започна с това, че вече няма градински домати. Има домати открито производство и оранжерийно производство. По принцип 5 дка домати открито производство може да се кандидатства, но ще трябва още някаква култура за да се увели СПО-то. Ако желаете повече информация може да звъннете на посочения телефон в сайта или може да оставите Ваш тел. за връзка, на който да се свържем с Вас.

 

Десислав Трончев