За нас

Ние сме екип от млади, амбицирани и мотивирани, високо квалифицирани специалисти. Ние вярваме в персоналното отношение и силната връзка с нашите клиенти, защото знаем, че само така можем да предоставим услуги от най-високо качество. А това е и нашата цел !!!

Дейността ни е съобразена с всички изисквания на Българското законодотелство, уреждаща съответната стопанска дейност от областта на счетоводството, данъци и осигуряване.

Приоритет в нашата работа са индивидуалните изисквания на всеки клиент.Нашите услуги са съобразени с динамично променящата се нормативна база. Ние намираме оптимално решение между клиент и държавната администрация.Ние ще Ви помогнем да решите проблемите, с които се сблъсквате в ежедневната работа.

Нашата основна цел е да предложим на клиентите си качествено счетоводно обслужване, компетентни консултации по счетоводни въпроси касаещи данъчното законодателство, трудово-правните и осигурителни отношения, както и консултирането и изготвянето на документи за кандидатстване по "Програма за развитието на селските райони" на достъпни цени.

Своевременно информиране от наша страна за промени в данъчната, счетоводната и осигурителната нормативна база и осъществяване на практическото им приложение

Предлагаме Ви коректен договор за счетоводно обслужване с перфектна защита на Вашите интереси.

Асоциацията на Специализираните счетоводни предприятия

От месец Декември 2014г. фирмата e приета за член на Асоциацията на Специализираните
Счетоводни Предприятия. Критерии за членство в АССП са фирмата да извършва дейност като специализирано счетоводно и/или одиторско предприятие, ръководителите на счетоводното предприятие да имат чисто съдебно минало, да приемат Устава на АССП и Етичния кодекс на Международната федерация на счетоводителите (IFAC).
С приемането ни за членове на АССП ние гарантираме на нашите клиенти съвестно и коректно отношение, тъй като се приобщаваме към счетоводните предприятия, споделящи висок професионален морал и принципи . 

 

Българска Асоциация на Консултантите по Европейски Програми - БАКЕП

 

От 20.08.2015г. фирма ДВТ е член на Българска асоциация на консултантите по европейски проекти - БАКЕП. 

Фирма ДВТ ЕООД съдейства за изготвянето на доклади за енергийна ефективност.

Често задавани въпроси

Имам наследствена гора . Искам да я засадя с топола. Мога ли да кандидатствам за европрйски средства по Подмярка 8.6

Искам да питам ако нямам гора мога ли да кандидатствам за субсидия и с тях да закупя гора и оборудване? Ако не ако за гора от 100 декара каква субсидия мога да взема?

Имам наследствена гора . Искам да я засадя с топола. Мога ли да кандидатствам за европрйски средства по Подмярка 8.6

Здравейте!Може ли да ми изготвите проект за кандидатстване по мярка 6.1 ? Каква информация Ви е нужна за целта и на каква цена ще го направите? Очаквам отговора Ви и благодаря предварително!

Здравейте,

 

Оставете телефон за връзка и ще се свържем с Вас.

Здравейте , има ли някаква отворена програма за преработка на дървесина и производство на евро палета?

Здравейте, предстои прием по подмярка 8.6, където ще може да се кандидатства за преработка на първична дървесина и производство на евро палета. Ако желаете може да оставите телефон за връзка  за повече информация.

 

Десислав Трончев