Здравейте, Какви са изискванията за земеделски пройзводител по мярка 311?Някъде четох,че за да бъда одобрена трябва да съм поне на 4 часов работен ден във фирмата. Въпроса ми е – ако работя във фирма на 8 часов раб.ден и искам да кандидатствам по мярка 311 мога ли да бъда същевременно и на 4 часа във фирмата за земед.производител?

Здравейте,

Изискването по Мярка 311 е фирмата да бъде регистрирана, като земеделски производител и да има оборот поне 50% от земеделска дейност за предходна година. Фирмата може да ЕТ, ЕООД или ООД.

За повече информация заповядайте в нашия офис.

Често задавани въпроси

Имам наследствена гора . Искам да я засадя с топола. Мога ли да кандидатствам за европрйски средства по Подмярка 8.6

Искам да питам ако нямам гора мога ли да кандидатствам за субсидия и с тях да закупя гора и оборудване? Ако не ако за гора от 100 декара каква субсидия мога да взема?

Имам наследствена гора . Искам да я засадя с топола. Мога ли да кандидатствам за европрйски средства по Подмярка 8.6

Здравейте!Може ли да ми изготвите проект за кандидатстване по мярка 6.1 ? Каква информация Ви е нужна за целта и на каква цена ще го направите? Очаквам отговора Ви и благодаря предварително!

Здравейте,

 

Оставете телефон за връзка и ще се свържем с Вас.

Здравейте , има ли някаква отворена програма за преработка на дървесина и производство на евро палета?

Здравейте, предстои прием по подмярка 8.6, където ще може да се кандидатства за преработка на първична дървесина и производство на евро палета. Ако желаете може да оставите телефон за връзка  за повече информация.

 

Десислав Трончев