Здравейте,имам 2 идеи за кандидатстване по европейските програми. 1.Изграждане на комплекс с 2 къщи за гости, малък spa център,детска площадка и басейн. Въпросът ми е дали мога да кандидатсвам по ПРСР 2.Изграждане на Paintball игрище в обл.Русе Въпросът ми е дали мога да кандидатствам по програмата “Малък и среден бизнес”? Благодаря ви предварително

Здравейте,

И по двете Ваши идеи може да кандидатствате по мерки 311/312 стига дейността да се развива на територията на община, която се подпомага по Програмата.

Често задавани въпроси

Имам наследствена гора . Искам да я засадя с топола. Мога ли да кандидатствам за европрйски средства по Подмярка 8.6

Искам да питам ако нямам гора мога ли да кандидатствам за субсидия и с тях да закупя гора и оборудване? Ако не ако за гора от 100 декара каква субсидия мога да взема?

Имам наследствена гора . Искам да я засадя с топола. Мога ли да кандидатствам за европрйски средства по Подмярка 8.6

Здравейте!Може ли да ми изготвите проект за кандидатстване по мярка 6.1 ? Каква информация Ви е нужна за целта и на каква цена ще го направите? Очаквам отговора Ви и благодаря предварително!

Здравейте,

 

Оставете телефон за връзка и ще се свържем с Вас.

Здравейте , има ли някаква отворена програма за преработка на дървесина и производство на евро палета?

Здравейте, предстои прием по подмярка 8.6, където ще може да се кандидатства за преработка на първична дървесина и производство на евро палета. Ако желаете може да оставите телефон за връзка  за повече информация.

 

Десислав Трончев