Живея в гр Стрелча и имам кьща правена прес 60-те ,години на миналия век. Бих желал да направя :кьща за гости.Какво е нужно.
Въпросът е зададен от Д .Крьстев

Здравейте,

Вие можете да  кандидатствате по мярка 6.4 Инвестиционна подкрепа за неземеделски дейности от новата ПРСР. По мярката се подпомага развитието на селски туризъм. Ние вече имаме одобрен проект за къща за гости в град Стреча, който в момента се реализира. Можем да подготвим всички нобходми документи за кандидатстване. Ако проявявате интерес може да направим една среща в удобно за Вас време за да коментираме изискванията на мярката.

 

 

Поздрави

Десислав Трончев

Често задавани въпроси

Имам наследствена гора . Искам да я засадя с топола. Мога ли да кандидатствам за европрйски средства по Подмярка 8.6

Искам да питам ако нямам гора мога ли да кандидатствам за субсидия и с тях да закупя гора и оборудване? Ако не ако за гора от 100 декара каква субсидия мога да взема?

Имам наследствена гора . Искам да я засадя с топола. Мога ли да кандидатствам за европрйски средства по Подмярка 8.6

Здравейте!Може ли да ми изготвите проект за кандидатстване по мярка 6.1 ? Каква информация Ви е нужна за целта и на каква цена ще го направите? Очаквам отговора Ви и благодаря предварително!

Здравейте,

 

Оставете телефон за връзка и ще се свържем с Вас.

Здравейте , има ли някаква отворена програма за преработка на дървесина и производство на евро палета?

Здравейте, предстои прием по подмярка 8.6, където ще може да се кандидатства за преработка на първична дървесина и производство на евро палета. Ако желаете може да оставите телефон за връзка  за повече информация.

 

Десислав Трончев