Здравейте! По наредба срока за изпълнение на бизнес плана е 5 год. А възможно ли е да се иска второ плащане през четвъртата година, като и тогава да приключа изпълнение на проекта. Т.е проекта да ми се разпише за по-кратък период. благодаря за отделеното време.
Въпросът е зададен от Силвия Йончева

Здравейте, ако говорим за мярка "Млад фермер"  ангажимента е пет годишен от дата на сключване на договора за подпомагане. Има възможност второто плащане да е и на 4-та година, но това не скъсява пет годишния ангажимент в който трябва да се съхранява цялата документация касаеща проекта ( чл.42 от Наредбата)

 

Поздрави

Десислав Трончев

Често задавани въпроси

Имам наследствена гора . Искам да я засадя с топола. Мога ли да кандидатствам за европрйски средства по Подмярка 8.6

Искам да питам ако нямам гора мога ли да кандидатствам за субсидия и с тях да закупя гора и оборудване? Ако не ако за гора от 100 декара каква субсидия мога да взема?

Имам наследствена гора . Искам да я засадя с топола. Мога ли да кандидатствам за европрйски средства по Подмярка 8.6

Здравейте!Може ли да ми изготвите проект за кандидатстване по мярка 6.1 ? Каква информация Ви е нужна за целта и на каква цена ще го направите? Очаквам отговора Ви и благодаря предварително!

Здравейте,

 

Оставете телефон за връзка и ще се свържем с Вас.

Здравейте , има ли някаква отворена програма за преработка на дървесина и производство на евро палета?

Здравейте, предстои прием по подмярка 8.6, където ще може да се кандидатства за преработка на първична дървесина и производство на евро палета. Ако желаете може да оставите телефон за връзка  за повече информация.

 

Десислав Трончев