Здравейте, Скоро ще основа фирма ЕООД в която ще се извършва дейност /развлекателна/ за която ще се плаща сума. Фирмата ще има един служител на граждански договор. Бих искал да намеря фирма която да ми води счетоводството. Предполагам на месец ще се издават около 25-60 касови бона. Може ли да ме ориентирате за цена при тези условия. Благодаря предварително.
Въпросът е зададен от Димитър Любенов

Здравейте, 

 

За да можем да Ви кажем точна цена ни трябва още малко информация относно фирмата.  При желание от Ваша страна заповядайте за среща в нашия офис.

 

Поздрави Десислав Трончев

 

Често задавани въпроси

Имам наследствена гора . Искам да я засадя с топола. Мога ли да кандидатствам за европрйски средства по Подмярка 8.6

Искам да питам ако нямам гора мога ли да кандидатствам за субсидия и с тях да закупя гора и оборудване? Ако не ако за гора от 100 декара каква субсидия мога да взема?

Имам наследствена гора . Искам да я засадя с топола. Мога ли да кандидатствам за европрйски средства по Подмярка 8.6

Здравейте!Може ли да ми изготвите проект за кандидатстване по мярка 6.1 ? Каква информация Ви е нужна за целта и на каква цена ще го направите? Очаквам отговора Ви и благодаря предварително!

Здравейте,

 

Оставете телефон за връзка и ще се свържем с Вас.

Здравейте , има ли някаква отворена програма за преработка на дървесина и производство на евро палета?

Здравейте, предстои прием по подмярка 8.6, където ще може да се кандидатства за преработка на първична дървесина и производство на евро палета. Ако желаете може да оставите телефон за връзка  за повече информация.

 

Десислав Трончев