Госпожо Еленкова,
В отговор на поставения от Вас въпрос Ви информираме, че от цветовете на шафрановия минзухар се получава подправката шафран. Това е съвсем нова и нетрадиционна култура за нашата страна, която в момента се изпитва, в тази връзка тя няма отделен код в анкетния формуляр за регистрация на земеделските стопани, за това считаме, че би трябвало да бъде отнесена към код 3129 "Други етерично-маслени култури". Също така, въпросът който задавате изисква и становище от страна на Министерството на земеделието и храните (органа, който издава наредбата за прилагане на съответната мярка)
Здравейте,
Оставете телефон за връзка и ще се свържем с Вас.
Здравейте, предстои прием по подмярка 8.6, където ще може да се кандидатства за преработка на първична дървесина и производство на евро палета. Ако желаете може да оставите телефон за връзка за повече информация.
Десислав Трончев
Здравейте,
Извинявам се за бавния отговор, но подготвяме проекти и сме го пропуснали. При стария програмен период за пелети и дървопреработка ще се кандидатсваше по мярка 123. В новия програмен период за инвестиции свързани с пелети ще се кандидатства по мярка 8.6. Ако решите сме на разположение за консултации и съвместна работа.
Десислав Трончев
Здравейте,
След като Вие ще ползвате земята следващата стопанска година а сега се ползва от друг, няма как да кандидатствате сега.
Десислав Трончев
Здравейте господин Желязков,
Ще започна с това, че вече няма градински домати. Има домати открито производство и оранжерийно производство. По принцип 5 дка домати открито производство може да се кандидатства, но ще трябва още някаква култура за да се увели СПО-то. Ако желаете повече информация може да звъннете на посочения телефон в сайта или може да оставите Ваш тел. за връзка, на който да се свържем с Вас.
Десислав Трончев