Здравейте, искам да попитам относно 33% доходите за кандидатстване по 6.3 . НА АГРА имаше въпрос от колега, който през 2015год не е имал доходи и произведения мед от нея година го съхранява. Той попита ако го продаде сега ще се счита ли за доход. Отговориха му с ДА. Това означава ли, че приходите на кандидат ще се засичат една година назад от датата на подаване на документите. Да кажем например 01.04.2016год. върнато назад 01.04.2015год. ?
Въпросът е зададен от Anatoli Petrov

Здравейте господин Петров, 

Приходите от земеделска дейност се доказват с подадена годишна данъчна декларация по чл.50, която се подава за календарната 2015г.

 

Десислав Трончев

Често задавани въпроси

Имам наследствена гора . Искам да я засадя с топола. Мога ли да кандидатствам за европрйски средства по Подмярка 8.6

Искам да питам ако нямам гора мога ли да кандидатствам за субсидия и с тях да закупя гора и оборудване? Ако не ако за гора от 100 декара каква субсидия мога да взема?

Имам наследствена гора . Искам да я засадя с топола. Мога ли да кандидатствам за европрйски средства по Подмярка 8.6

Здравейте!Може ли да ми изготвите проект за кандидатстване по мярка 6.1 ? Каква информация Ви е нужна за целта и на каква цена ще го направите? Очаквам отговора Ви и благодаря предварително!

Здравейте,

 

Оставете телефон за връзка и ще се свържем с Вас.

Здравейте , има ли някаква отворена програма за преработка на дървесина и производство на евро палета?

Здравейте, предстои прием по подмярка 8.6, където ще може да се кандидатства за преработка на първична дървесина и производство на евро палета. Ако желаете може да оставите телефон за връзка  за повече информация.

 

Десислав Трончев