Здравейте , от година и шест месеца живея в село Долище община Аксаково , област Варна , на 48години съм,имам само тази къща и двора от 600кв.м. Имам ли някакви шансове да започна по някоя програма с подпомагане , пчелар , фермер , земеделец и др.
Въпросът е зададен от Любомир Славов

Здравейте господин Славов, 

 

Вие може да кандидатствате за доста неща, но като за начало мога да Ви предложа подмярка 6.3, при която ще има прием месец юни. Ако желаете може да се свържете с нас на посочените телефони в сайта или да оставите телефон за контакт и ние ще се свържем с Вас.

 

Поздрави

Десислав Трончев

Често задавани въпроси

Имам наследствена гора . Искам да я засадя с топола. Мога ли да кандидатствам за европрйски средства по Подмярка 8.6

Искам да питам ако нямам гора мога ли да кандидатствам за субсидия и с тях да закупя гора и оборудване? Ако не ако за гора от 100 декара каква субсидия мога да взема?

Имам наследствена гора . Искам да я засадя с топола. Мога ли да кандидатствам за европрйски средства по Подмярка 8.6

Здравейте!Може ли да ми изготвите проект за кандидатстване по мярка 6.1 ? Каква информация Ви е нужна за целта и на каква цена ще го направите? Очаквам отговора Ви и благодаря предварително!

Здравейте,

 

Оставете телефон за връзка и ще се свържем с Вас.

Здравейте , има ли някаква отворена програма за преработка на дървесина и производство на евро палета?

Здравейте, предстои прием по подмярка 8.6, където ще може да се кандидатства за преработка на първична дървесина и производство на евро палета. Ако желаете може да оставите телефон за връзка  за повече информация.

 

Десислав Трончев