Здравейте, Имам намерения да кандидатствам по мярка 6.3 като физическо лице.За 2015г не съм бил регистриран като зем.производител, но мога да декларирам доход по висок от33.3% от земеделска дейност и т.н, т.е. да си платя данъците.Мога ли да кандидатствам за мярката,ако отговарям на другите условия?
Въпросът е зададен от Ивайло обретенов

Здравейте господин Обретенов, 

 

Ако можете да декларирате доход над 33 %  от земеделска дейност и отговаряте на другите условия, можете да се регистрирате като ЗП и да кандидатствате по подмярка 6.3.

Ако имате нужда от помощ сме на разположение.

 

Поздрави

Десислав Трончев

Често задавани въпроси

Имам наследствена гора . Искам да я засадя с топола. Мога ли да кандидатствам за европрйски средства по Подмярка 8.6

Искам да питам ако нямам гора мога ли да кандидатствам за субсидия и с тях да закупя гора и оборудване? Ако не ако за гора от 100 декара каква субсидия мога да взема?

Имам наследствена гора . Искам да я засадя с топола. Мога ли да кандидатствам за европрйски средства по Подмярка 8.6

Здравейте!Може ли да ми изготвите проект за кандидатстване по мярка 6.1 ? Каква информация Ви е нужна за целта и на каква цена ще го направите? Очаквам отговора Ви и благодаря предварително!

Здравейте,

 

Оставете телефон за връзка и ще се свържем с Вас.

Здравейте , има ли някаква отворена програма за преработка на дървесина и производство на евро палета?

Здравейте, предстои прием по подмярка 8.6, където ще може да се кандидатства за преработка на първична дървесина и производство на евро палета. Ако желаете може да оставите телефон за връзка  за повече информация.

 

Десислав Трончев