Zdraveite,registriran sam kato Zp vav neoblagodetelstvan raion sas 45 ovce maiki i 50 dka livadi.Moga li da otgovoria na iziskvaniata po 6.3 Student sam redovno obuchenie vtora godina vav Au.Imam zavarchen kurs ot 150 chasa po Mzs.Blagodaria vi
Въпросът е зададен от Mitko Kanchev

Здравейте господин Кънчев, 

С наличното стопанство, което попада в НР ще можете да кандидатствате по подмярка 6.3. Само искам да уточним дали е НР1 или НР2, защото само НР1 (Планински) се признава като приоритет. За да можете да кандидатствате по подмярка 6.3 трябва да се декларира минимум 33 % доход от земеделска дейност. Ако не сте подал данъчна декларация крайният срок за подаване е 3 май 2016г.Това е задължително условие за кандидатстване и ако искате да кандидатствате задължително трябва да го направите. Ако имате нужда от помощ, може да се свържете с нас за съдействие, както по данъчната декларация, така и по подготовката на документите за кандидатстване.

 

Поздрави

Десислав Трончев

Често задавани въпроси

Здравейте!Може ли да ми изготвите проект за кандидатстване по мярка 6.1 ? Каква информация Ви е нужна за целта и на каква цена ще го направите? Очаквам отговора Ви и благодаря предварително!

Здравейте,

 

Оставете телефон за връзка и ще се свържем с Вас.

Здравейте , има ли някаква отворена програма за преработка на дървесина и производство на евро палета?

Здравейте, предстои прием по подмярка 8.6, където ще може да се кандидатства за преработка на първична дървесина и производство на евро палета. Ако желаете може да оставите телефон за връзка  за повече информация.

 

Десислав Трончев

Здравейте, имам желание да изградя фабрика за преработка на пелети. Ще има ли възможност да се кандидатства по програмата за развитие на селските райони през настоящия програмен период? От това дето разбрах предходния е могло по мярка 123 но не мога да разбера дали и сега е допустимо и по коя мярка и дали е вашата фирма би се ангажирала в изготвяне на проекта?

Здравейте, 

 

Извинявам се за бавния отговор, но подготвяме проекти и сме го пропуснали. При стария програмен период за пелети и дървопреработка ще се кандидатсваше по мярка 123. В новия програмен период за инвестиции свързани с пелети ще се кандидатства по мярка 8.6. Ако решите сме на разположение за консултации и съвместна работа.

 

Десислав Трончев

zdravei te moga li da kandidactvam zemqta mi e zaqvena za sledvashtata stopanska godina a sega e v vladenie na predishniq arendator koito e do kraq na septemvri imali vazmojnost da q polu4a po rano tai kato veche e ojanata blagodarq predvaritelno

Здравейте, 

 

След като Вие ще ползвате земята следващата стопанска година а сега се ползва от друг, няма как да кандидатствате сега.

 

Десислав Трончев

жена ми се регистрира през март и е показала 33% доход от земеделска дейност, със 5декара градински домати може ли да кандидатства по 6.3

Здравейте господин Желязков, 

 

Ще започна с това, че вече няма градински домати. Има домати открито производство и оранжерийно производство. По принцип 5 дка домати открито производство може да се кандидатства, но ще трябва още някаква култура за да се увели СПО-то. Ако желаете повече информация може да звъннете на посочения телефон в сайта или може да оставите Ваш тел. за връзка, на който да се свържем с Вас.

 

Десислав Трончев