Zdraveite,registriran sam kato Zp vav neoblagodetelstvan raion sas 45 ovce maiki i 50 dka livadi.Moga li da otgovoria na iziskvaniata po 6.3 Student sam redovno obuchenie vtora godina vav Au.Imam zavarchen kurs ot 150 chasa po Mzs.Blagodaria vi
Въпросът е зададен от Mitko Kanchev

Здравейте господин Кънчев, 

С наличното стопанство, което попада в НР ще можете да кандидатствате по подмярка 6.3. Само искам да уточним дали е НР1 или НР2, защото само НР1 (Планински) се признава като приоритет. За да можете да кандидатствате по подмярка 6.3 трябва да се декларира минимум 33 % доход от земеделска дейност. Ако не сте подал данъчна декларация крайният срок за подаване е 3 май 2016г.Това е задължително условие за кандидатстване и ако искате да кандидатствате задължително трябва да го направите. Ако имате нужда от помощ, може да се свържете с нас за съдействие, както по данъчната декларация, така и по подготовката на документите за кандидатстване.

 

Поздрави

Десислав Трончев

Често задавани въпроси

Имам наследствена гора . Искам да я засадя с топола. Мога ли да кандидатствам за европрйски средства по Подмярка 8.6

Искам да питам ако нямам гора мога ли да кандидатствам за субсидия и с тях да закупя гора и оборудване? Ако не ако за гора от 100 декара каква субсидия мога да взема?

Имам наследствена гора . Искам да я засадя с топола. Мога ли да кандидатствам за европрйски средства по Подмярка 8.6

Здравейте!Може ли да ми изготвите проект за кандидатстване по мярка 6.1 ? Каква информация Ви е нужна за целта и на каква цена ще го направите? Очаквам отговора Ви и благодаря предварително!

Здравейте,

 

Оставете телефон за връзка и ще се свържем с Вас.

Здравейте , има ли някаква отворена програма за преработка на дървесина и производство на евро палета?

Здравейте, предстои прием по подмярка 8.6, където ще може да се кандидатства за преработка на първична дървесина и производство на евро палета. Ако желаете може да оставите телефон за връзка  за повече информация.

 

Десислав Трончев