здравейте,интересувам се майка ми е пенсионер,ЗП е и сме платили 33% данък,но още ходи на работа като учител.Та въпроса ми е като е учител (държавен служител) може ли да кандидатства за програмата 6,3.Благодаря
Въпросът е зададен от стефани петкова

Здравейте госпожо Петкова, 

Няма пречка майка Ви да кандидтства по подмярка 6.3 стига тя да  отговря на всички изисквания на подмярката. Фактът, че тя е държавен служител(учител) и пенсионер не е пречка тя да може да кандидатства, но при условие, че в данъчната декларация  е показан доход от земеделска дейност в размер на минимум 33 % от общия доход за 2015г.

 

Поздрави

Десислав Трончев

Често задавани въпроси

Имам наследствена гора . Искам да я засадя с топола. Мога ли да кандидатствам за европрйски средства по Подмярка 8.6

Искам да питам ако нямам гора мога ли да кандидатствам за субсидия и с тях да закупя гора и оборудване? Ако не ако за гора от 100 декара каква субсидия мога да взема?

Имам наследствена гора . Искам да я засадя с топола. Мога ли да кандидатствам за европрйски средства по Подмярка 8.6

Здравейте!Може ли да ми изготвите проект за кандидатстване по мярка 6.1 ? Каква информация Ви е нужна за целта и на каква цена ще го направите? Очаквам отговора Ви и благодаря предварително!

Здравейте,

 

Оставете телефон за връзка и ще се свържем с Вас.

Здравейте , има ли някаква отворена програма за преработка на дървесина и производство на евро палета?

Здравейте, предстои прием по подмярка 8.6, където ще може да се кандидатства за преработка на първична дървесина и производство на евро палета. Ако желаете може да оставите телефон за връзка  за повече информация.

 

Десислав Трончев