Хотел "Перла" и "Мода Бар Ревю" гр. Стрелча

Фирма - ФИНГАРОВИ  ОООД

Сектор - Туризъм

Програма/Мярка - ПРСР (2007-2013) / 311 "Разнообразяване към неземеделски дейности"

Субсидия - 70 %

 

Описание на проекта

Къща за гости и кафе аперетив

В съществуващия парцел е изпълнено ниво Изба на кота -2,40. В проекта се изпълнява партер, първи, втори етаж, мансарда и покрив. Сградата е ситуирана, като е съобразена с дадените във визата ограничителни линии. 

В сутерена, са разположени четери склада. На партера от към улицата са разположени кафе-аперетив със склад и санитарни възли, а в задната част  се намира рецепцията и стълбищна клетка, която ще свързва всички нива. Главния вход за кафе-аперитива е от изток, а за къщата за гости е от запад, като има и вход от самото заведение. На първия и втория етажи ще се намират по четири стаи за гости на етаж, всяка от които  е със собствена баня с тоалетна, като две от стаите  имат тераси. В мансардното ниво  са разположени две стаи за гости, всяка от които със собствена баня с тоалетна и с по две тераси за всяка по отделно. Връзката между отделните нива става посредством двураменна стълба с пряко странично осветление.

Често задавани въпроси

Имам наследствена гора . Искам да я засадя с топола. Мога ли да кандидатствам за европрйски средства по Подмярка 8.6

Искам да питам ако нямам гора мога ли да кандидатствам за субсидия и с тях да закупя гора и оборудване? Ако не ако за гора от 100 декара каква субсидия мога да взема?

Имам наследствена гора . Искам да я засадя с топола. Мога ли да кандидатствам за европрйски средства по Подмярка 8.6

Здравейте!Може ли да ми изготвите проект за кандидатстване по мярка 6.1 ? Каква информация Ви е нужна за целта и на каква цена ще го направите? Очаквам отговора Ви и благодаря предварително!

Здравейте,

 

Оставете телефон за връзка и ще се свържем с Вас.

Здравейте , има ли някаква отворена програма за преработка на дървесина и производство на евро палета?

Здравейте, предстои прием по подмярка 8.6, където ще може да се кандидатства за преработка на първична дървесина и производство на евро палета. Ако желаете може да оставите телефон за връзка  за повече информация.

 

Десислав Трончев