Хотел "Перла" и "Мода Бар Ревю" гр. Стрелча

Фирма - ФИНГАРОВИ  ОООД

Сектор - Туризъм

Програма/Мярка - ПРСР (2007-2013) / 311 "Разнообразяване към неземеделски дейности"

Субсидия - 70 %

 

Описание на проекта

Къща за гости и кафе аперетив

В съществуващия парцел е изпълнено ниво Изба на кота -2,40. В проекта се изпълнява партер, първи, втори етаж, мансарда и покрив. Сградата е ситуирана, като е съобразена с дадените във визата ограничителни линии. 

В сутерена, са разположени четери склада. На партера от към улицата са разположени кафе-аперетив със склад и санитарни възли, а в задната част  се намира рецепцията и стълбищна клетка, която ще свързва всички нива. Главния вход за кафе-аперитива е от изток, а за къщата за гости е от запад, като има и вход от самото заведение. На първия и втория етажи ще се намират по четири стаи за гости на етаж, всяка от които  е със собствена баня с тоалетна, като две от стаите  имат тераси. В мансардното ниво  са разположени две стаи за гости, всяка от които със собствена баня с тоалетна и с по две тераси за всяка по отделно. Връзката между отделните нива става посредством двураменна стълба с пряко странично осветление.

Често задавани въпроси

Здравейте!Може ли да ми изготвите проект за кандидатстване по мярка 6.1 ? Каква информация Ви е нужна за целта и на каква цена ще го направите? Очаквам отговора Ви и благодаря предварително!

Здравейте,

 

Оставете телефон за връзка и ще се свържем с Вас.

Здравейте , има ли някаква отворена програма за преработка на дървесина и производство на евро палета?

Здравейте, предстои прием по подмярка 8.6, където ще може да се кандидатства за преработка на първична дървесина и производство на евро палета. Ако желаете може да оставите телефон за връзка  за повече информация.

 

Десислав Трончев

Здравейте, имам желание да изградя фабрика за преработка на пелети. Ще има ли възможност да се кандидатства по програмата за развитие на селските райони през настоящия програмен период? От това дето разбрах предходния е могло по мярка 123 но не мога да разбера дали и сега е допустимо и по коя мярка и дали е вашата фирма би се ангажирала в изготвяне на проекта?

Здравейте, 

 

Извинявам се за бавния отговор, но подготвяме проекти и сме го пропуснали. При стария програмен период за пелети и дървопреработка ще се кандидатсваше по мярка 123. В новия програмен период за инвестиции свързани с пелети ще се кандидатства по мярка 8.6. Ако решите сме на разположение за консултации и съвместна работа.

 

Десислав Трончев

zdravei te moga li da kandidactvam zemqta mi e zaqvena za sledvashtata stopanska godina a sega e v vladenie na predishniq arendator koito e do kraq na septemvri imali vazmojnost da q polu4a po rano tai kato veche e ojanata blagodarq predvaritelno

Здравейте, 

 

След като Вие ще ползвате земята следващата стопанска година а сега се ползва от друг, няма как да кандидатствате сега.

 

Десислав Трончев

жена ми се регистрира през март и е показала 33% доход от земеделска дейност, със 5декара градински домати може ли да кандидатства по 6.3

Здравейте господин Желязков, 

 

Ще започна с това, че вече няма градински домати. Има домати открито производство и оранжерийно производство. По принцип 5 дка домати открито производство може да се кандидатства, но ще трябва още някаква култура за да се увели СПО-то. Ако желаете повече информация може да звъннете на посочения телефон в сайта или може да оставите Ваш тел. за връзка, на който да се свържем с Вас.

 

Десислав Трончев