Хотел "Перла" и "Мода Бар Ревю" гр. Стрелча

Фирма - ФИНГАРОВИ  ОООД

Сектор - Туризъм

Програма/Мярка - ПРСР (2007-2013) / 311 "Разнообразяване към неземеделски дейности"

Субсидия - 70 %

 

Описание на проекта

Къща за гости и кафе аперетив

В съществуващия парцел е изпълнено ниво Изба на кота -2,40. В проекта се изпълнява партер, първи, втори етаж, мансарда и покрив. Сградата е ситуирана, като е съобразена с дадените във визата ограничителни линии. 

В сутерена, са разположени четери склада. На партера от към улицата са разположени кафе-аперетив със склад и санитарни възли, а в задната част  се намира рецепцията и стълбищна клетка, която ще свързва всички нива. Главния вход за кафе-аперитива е от изток, а за къщата за гости е от запад, като има и вход от самото заведение. На първия и втория етажи ще се намират по четири стаи за гости на етаж, всяка от които  е със собствена баня с тоалетна, като две от стаите  имат тераси. В мансардното ниво  са разположени две стаи за гости, всяка от които със собствена баня с тоалетна и с по две тераси за всяка по отделно. Връзката между отделните нива става посредством двураменна стълба с пряко странично осветление.

Често задавани въпроси

Искам да питам ако нямам гора мога ли да кандидатствам за субсидия и с тях да закупя гора и оборудване? Ако не ако за гора от 100 декара каква субсидия мога да взема?

Имам наследствена гора . Искам да я засадя с топола. Мога ли да кандидатствам за европрйски средства по Подмярка 8.6

Здравейте!Може ли да ми изготвите проект за кандидатстване по мярка 6.1 ? Каква информация Ви е нужна за целта и на каква цена ще го направите? Очаквам отговора Ви и благодаря предварително!

Здравейте,

 

Оставете телефон за връзка и ще се свържем с Вас.

Здравейте , има ли някаква отворена програма за преработка на дървесина и производство на евро палета?

Здравейте, предстои прием по подмярка 8.6, където ще може да се кандидатства за преработка на първична дървесина и производство на евро палета. Ако желаете може да оставите телефон за връзка  за повече информация.

 

Десислав Трончев

Здравейте, имам желание да изградя фабрика за преработка на пелети. Ще има ли възможност да се кандидатства по програмата за развитие на селските райони през настоящия програмен период? От това дето разбрах предходния е могло по мярка 123 но не мога да разбера дали и сега е допустимо и по коя мярка и дали е вашата фирма би се ангажирала в изготвяне на проекта?

Здравейте, 

 

Извинявам се за бавния отговор, но подготвяме проекти и сме го пропуснали. При стария програмен период за пелети и дървопреработка ще се кандидатсваше по мярка 123. В новия програмен период за инвестиции свързани с пелети ще се кандидатства по мярка 8.6. Ако решите сме на разположение за консултации и съвместна работа.

 

Десислав Трончев