"Закупуване на трактор Lamborghini с прикачен инвентар"

Фирма - ЗП Анна Димитрова

Сектор - Зеленчукопроизводство

Програма/Мярка - ПРСР (2007-2013) / 121 "Модернизация на земеделските стопанства"

Субсидия - 60 %


Описание на проекта
"Закупуване на трактор с прикачен инвентар"

 Анна Ангелова Димитрова е „Земеделски производител”, регистриран в Областна дирекция „Земеделие и гори” гр. Пазарджик от 2008 г.. Към настоящия момент, канидатът развива дейност в отрасъл „Селско стопанство”, подотрасъл „Растениевъдство”.

Модернизиране на земеделското стопанство на кандидатката с цел намаляване вредното въздействие върху околната среда и потигане на сътветствие с националнто и европейско законодателство. Преследваните резултати и цели ще бъдат постигнати чрез закупуването на следната земеделска техника:

·         Трактор марка Lamborghini Модел : Strike 90.4 T4i Модификация T4i DT MD LS вариант В

·         Плуг марка Раломекс Модел :ПНРО 3.30-40

·         Култиватор марка Ремонт Сервиз Модел : КРЛ 2

·         Пръскачка марка Agron Модел : AA400EN 65S M8R

·         Фреза марка ForigoМодел : F2S-180

·         Тирообразуваща машина Forigo Модел : CO.Modus 130

·         Дискова брана марка Перла Модел : БДН Перла 2.6

·         Мулчер навесен марка FORIGO Модел :  FT8S 200см


 

Често задавани въпроси

Искам да питам ако нямам гора мога ли да кандидатствам за субсидия и с тях да закупя гора и оборудване? Ако не ако за гора от 100 декара каква субсидия мога да взема?

Имам наследствена гора . Искам да я засадя с топола. Мога ли да кандидатствам за европрйски средства по Подмярка 8.6

Здравейте!Може ли да ми изготвите проект за кандидатстване по мярка 6.1 ? Каква информация Ви е нужна за целта и на каква цена ще го направите? Очаквам отговора Ви и благодаря предварително!

Здравейте,

 

Оставете телефон за връзка и ще се свържем с Вас.

Здравейте , има ли някаква отворена програма за преработка на дървесина и производство на евро палета?

Здравейте, предстои прием по подмярка 8.6, където ще може да се кандидатства за преработка на първична дървесина и производство на евро палета. Ако желаете може да оставите телефон за връзка  за повече информация.

 

Десислав Трончев

Здравейте, имам желание да изградя фабрика за преработка на пелети. Ще има ли възможност да се кандидатства по програмата за развитие на селските райони през настоящия програмен период? От това дето разбрах предходния е могло по мярка 123 но не мога да разбера дали и сега е допустимо и по коя мярка и дали е вашата фирма би се ангажирала в изготвяне на проекта?

Здравейте, 

 

Извинявам се за бавния отговор, но подготвяме проекти и сме го пропуснали. При стария програмен период за пелети и дървопреработка ще се кандидатсваше по мярка 123. В новия програмен период за инвестиции свързани с пелети ще се кандидатства по мярка 8.6. Ако решите сме на разположение за консултации и съвместна работа.

 

Десислав Трончев